top of page
logo voor op zwarte achtergrond.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn

U KAN ONS STEUNEN

Back on Track is een privé-organisatie en wordt niet gesubsidieerd. We zijn dus afhankelijk van uw giften om onze activiteiten verder te zetten. Een gift geven kan meer zijn dan een eenmalige overschrijving. Er zijn heel wat opties om Back on Track te steunen in zijn verdere werking:

Hoe kan je helpen?

Zelf iets bijdragen?

Actie ten voordele van Back on Track vzw

Als u een actie wilt opzetten om geld in te zamelen voor onze vzw, vragen wij u vooraf contact op te nemen om de opties te bespreken.

Maak Back on Track bekend

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de verschillende projecten gerealiseerd door Back on Track, hoe meer (ex-)kankerpatiënten we kunnen aanmoedigen, inspireren en motiveren. Je kan affiches, flyers, stickers, pins bestellen.

Doorlopende opdracht

Je kan ook maandelijks een kleine bijdrage leveren met een doorlopende opdracht. Download onderstaand formulier, vul het in en stuur het ons terug. Je bankinstelling zal de overschrijving automatisch uitvoeren. Je kan de opdracht uiteraard op elk moment stopzetten .

Legaat/duo-legaat

Je kan Back on Track laten opnemen in uw testament via een legaat of duo-legaat. Als goed doel betaalt de vzw slechts 8,8% successierechten.  Met een duo-legaat steunt u een goed doel, terwijl uw erfgenamen minimaal hetzelfde of zelfs meer erven. 

Elke gift is van harte welkom op het nummer:

BE78 0689 0942 9486
 

Wenst u een fiscaal attest?

Gelieve dan te storten op: 
BE10 0000 0000 0404
Begunstigde: Koning Boudewijnstichting
gestructureerde code: ***016/0620/00028***

*Elke gift vanaf 40 euro is voor 45% fiscaal aftrekbaar.


 

Back on track logo
bottom of page